Om

IMG_0075Mitt namn är Peter Svensson, men som tatuerare går jag under artistnamnet Porky Pete. Jag har varit verksam som tatuerare sedan 1999 och sitter i styrelsen för Sveriges Registrerade Tatuerare, SRT. I november 2018 tog jag emot mitt mästarbrev i tatueraryrket,  vilket var första gången någonsin som det delades ut. Jag blev därmed en av världens första tatuerare att ta emot brevet.

I nästan 15 år drev jag studion Porky Royale på Kungsholmen i Stockholm. Numera huserar jag på Sigil Ink i Gamla stan, Stockholm. Efter drygt 20 år inom tatueraryrket klarar jag av alla stilar, men jag har framförallt arbetat mest med Old school/Traditional och Blackwork. Vidare är jag en nörd av rang vilket ofta återspeglas i mitt arbete på olika sätt. Då och då gästar jag andra studios runt om i landet. Jag brukar även besöka mässor i den mån jag kan. Särskilt Meltdown och Inkbash brukar stå på dagordningen

Jag tar även på mig uppdrag som illustratör och har under åren gjort illustrationer både till privatpersoner och företag. Jag driver mitt företag som aktiebolag och anger alltid priser inklusive moms. När du kommer till mig går det bra att betala både via Swish och kort. Du kan boka tid hos mig genom att kontakta mig eller komma förbi studion. Kontaktuppgifter hittar du här.

För att få tatuera dig hos mig måste du ha fyllt 18 år och när du kommer första gången får du även fylla i en hälsodeklaration. Jag följer gällande krav vad gäller hygien och har genomgått flera hygienutbildningar. Studion jag jobbar på är besiktigad av Miljöförvaltningen.

Har du funderingar på vad en tatuering kostar är du välkommen att höra av dig. Jag gör även konsultationer kostnadsfritt. Och ja, till den som undrar, det är jag som spelade den tystlåtne ”tatueraren Peter” i Kvarteret Skatan.

Du hittar mig även på Instagram som @porkypete

Annons